Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

14/10/2006

Les Hommes de Mars, les Femmes de Vénus..et les Homos?

Jag har tänkt på någonting. Hur kommer det sig att en homosexuell relation är lika svår som en heterosexuell? Jag vet att vi, i alla fall de flesta, låtsas att vi lever i en heterosexuell värld. Men det är skillnader, även om man inte kan välja, att vara aktiv, passiv eller ombytlig.

Men eftersom det inte går att välja, vad kan man göra?

 

Är det meningen att vi ska leva som heterosexuella? Är man kvinnan om man är den passive? Det tycker inte jag. Jag har alltid tyckt att två män tillsammans fortfarande är två män. Detta trots att vi är mer som djur än fittslickaren. Ändå verkar det som att den som blir påsatt lättare får ryktet att vara lösaktig än den som sätter på, även om det krävs 2 för att ha sex!!

 

Förresten tycker jag inte om uttrycket ”att ha sex”…. är vi djur??

Jag vet att många straighta använder uttrycket och det är värre när tjejer gör det, men för bögar verkar det helt normalt att använda ”att ha sex”.

När jag talat om detta har många sagt att jag är gammaldags, typ från 1700-talet. Men hallå! Vet inte folk att man var ännu mer pervers då än nu???

 

Det är inte så att jag heller älskar än har sex, jag gillar sex, som alla andra…  men föredrar det med den man jag älskar. (heheheh). Och visst, mitt sätt att se på detta är konservativt, men kärlek är det viktigaste! Jag kan helt enkelt inte ha sex med en kille jag inte känner.

Och det värsta är att det är svårt att hitta en kille som känner som jag… och detta är inte normalt! Och förresten, är sex så himla viktigt?

 

Jag skulle verkligen vilja att bo med en kille utan att ha sex med honom.. och det betyder inte att vi inte älskar??

Visst, jag är fransk, detta har gjort det enklare att ”älska” istället för att ”ha sex”… inte alls som att vara svensk… Jhehe… ok killar (och tjejer) vi vet att det är enkelt att få en svensk för en natt… ni verkar ha tappat all moral.

 

Jag har vänner som fortfarande är oskulder och 25 år. Det tycker jag är coolt och på ett sätt är de fortfarande ”oskyldiga”…. Inte slampor som ni J lol nej.. men ja..

 

Jag vet att jag dömer lätt, bögar mer än andra. Därför har jag alltid varit emot att man ska vara gay och stolt över det. Jag bryr mig inte. Jag är inte gay i något community…. Jag är homosexuell och det är jag därför att jag älskar en annan man.

 

Är det svårt att förstå? Jag blir hellre kallad fjolla än gay. Varför har det plötsligt blivit inne att vara gay?? Jag är inte gay utan homosexuell och det är mitt sätt att ha känslor.

 

Visst är jag för rätten att gifta sig och skaffa barn, även om ett barn behöver en mamma och inte bara två pappor. Att vara bög har gjort att man representeras av alla bögar som finns, men nej…..alla bögar är inte ”gay”… och detta ska göras klart! Jag tycker inte det är någon skillnad att vara bög jämfört med att vara straight. Och en homosexuell relation är lika svår som en straight eftersom vi alla är olika individer med olika sätt att tänka, kulturer, utbildning, sätt att reagera, att tänka på…

 

Så folk borde sluta se oss om fjolliga partyanimals… och inse att våra liv är precis lika svåra som andras, kanske tom ännu svårare. Vi har samma relationer som bygger på kärlek och är lika starka som de normala. Men, jag tror fortfarande på Oss, på de Straighta, jag tror på Kärleken (och då är det inte ens Carola som skriver lol)

U CAN find the translation in the blog of Etienne :-)  

Les commentaires sont fermés.